Startsida / Digitala tjänster

Om våra digitala tjänster

Här presenterar vi information om våra digitala tjänster. Först har vi premiumpaketet, och därefter så har man möjlighet att beställa ytterligare tjänster kopplat till detta abonnemang. Dessa tjänster är framtagna i samarbete med andra handlare för att skapa de bästa tjänsterna för just er digitala resa.

Dessa tilläggstjänster kan du som premiumhandlare starta eller stänga av precis när du vill. Det enda du behöver är att ditt konto är kopplat till ett företag som vi har skapat först. Om du inte ännu har ett företag på mcparken så kan du skicka en intresseanmälan här.

Klicka på tjänsterna för att läsa mer

Prishistorik +250 000 annonser Smart CRM system Annonsera på biluppgifter Betala produkten online Boka fordonstransport Prisettiketter med QR-kod Köp leads från biluppgifter Digitalt signerade avtal Digital provkörning Skaffa egen hemsida Auktionering Integrerade annonser Biljettsystem med incheckning Premiumhandlare Försäljningsstatistik

* Du betalar bara för tjänsterna under den period du behöver de. Du kan aktivera och inaktivera tjänsterna precis när du vill.

Det här ingår i ditt premiumpaket

Premium

Grundpaketet för dig som vill erbjuda fler smarta tjänster
  • Speglade annonser via Blocket
  • Fast pris, fritt antal annonser
  • Du behöver inte förlänga annons
  • Obegränsat med bilder och video
  • Prisskylt med QR-kod och färger
  • Egen företagssida
  • Egen företagslänk till annonser
  • Säg upp & utöka tjänster när du vill
  • Personlig support

Med ditt premiumpaket aktiverat så kan du beställa mer!

När du har köpt baspaketet så kan du beställa ytterligare tjänster för att underlätta din vardag. Tjänsterna tar vi fram tillsammans med er handlare som kravställare. Allt för att få fram tjänster som alla har nytta av och verkligen använder.

Vi har över 20 tjänster igång som du kan beställa och använda redan idag. Här är några av de!

Se våra tilläggstjänster

Hur kommer jag igång och börjar använda tjänsterna?

Välj det paket ovan som du är intresserad av. Du kan alltid byta paket, uppåt som nedåt eller lägga till och ta bort tjänster utifrån behov och önskemål.

Ta en titt på denna film så ser du hur du kommer igång och börjar använda dessa tjänster.

Har du ytterligare frågor så kan du kontakta oss så svarar vi så fort vi kan.